Medische Trainingstherapie en Fitness

Introductie

Of het bij dit product nu gaat om Medische Trainingstherapie, onze specifieke doelgroeptrainingsprogramma's of fitness, bij elk van deze activiteiten willen we graag efficiënt, verantwoord en vooral op een plezierige manier omgaan met uw kostbare tijd.

Gezond bewegen is ons vak. Vandaar dat u mag verwachten dat we adequaat kunnen inspelen op uw eventuele beperkingen en wensen ten aanzien van uw training.

Wij beschikken over twee oefenruimtes. De kleine oefenzaal is geschikt voor individuele oefentherapie en oefeningen in kleine groepjes. Met behulp van klein oefenmateriaal is het mogelijk om bijvoorbeeld adequate stabiliteitstraining te geven. Daarmee wordt deze ruimte gebruikt als tussenstap van de één op één behandeling naar het trainen in de grote oefenzaal. Een andere gebruiksmogelijkheid is het geven van groepsgewijze oefeningen als onderdeel van bekkenfysiotherapie en bij ademtherapie. Tevens zijn er plannen om in de nabije toekomst zwangerschapsgymnastiek te geven.

In onze 80 m2 grote oefenzaal vindt u een uitgebalanceerde selectie krachttraining en cardio apparatuur. Natuurlijk zijn er afzonderlijke kleedkamers voor dames en heren, beide voorzien van een douche en wastafel.

Voor meer informatie over dit product kunt u het menu aan de linkerkant raadplegen.