Orthomoleculaire Therapie

Introductie

Mijn naam is Mariël Schmaal - Timmer en ik ben de orthomoleculair therapeut van de praktijk. Tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeut, is mijn interesse voor voeding gegroeid. Ik ben de opleiding voor orthomoleculair therapeut bij de Stichting Orthomoleculaire Educatie (SOE) gaan volgen en na het behalen van het diploma verder gegaan met de opleiding tot energetisch therapeut bij de Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen (NAEG). Zowel de basis- als specialistopleiding heb ik afgerond.

Ik ben lid van de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en volg regelmatig cursussen en themadagen om aan de eisen voor deze kwaliteitsregistratie te blijven voldoen.

Het belang van goede voeding en vooral ook de gevolgen van slechte voeding worden steeds duidelijker. Deze boodschap overbrengen en mensen hierbij helpen is mijn doel.

Voor meer informatie over dit product kunt u het menu aan de linkerkant raadplegen. Wilt u daarnaast externe informatie, dan kunt u de onderstaande links raadplegen:

Stichting Orthomoleculaire Educatie
Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen
Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde
Prognos Benelux