Vergoeding zorgverzekeraar

Wij hebben contracten afgesloten met vrijwel alle zorgverzekeraars.

Vergoedingen fysiotherapie/ manuele therapie

Wij hanteren vaste tarieven per behandeling. Afhankelijk van de voorwaarden van uw eventuele aanvullende verzekering bij de zorgverzekeraar, worden de behandelingen (orthopedische) manuele therapie en fysiotherapie in meer of mindere mate vergoed.  Raadpleeg voor nadere bijzonderheden uw polisvoorwaarden.

Vergoedingen fitness en revalidatie

Na een operatie of in aansluiting op de één op één behandeling door uw fysiotherapeut of manueel therapeut, kan het voor volledig herstel van uw klachten noodzakelijk zijn om de behandeling voort te zetten met een beperkte periode oefentherapie of medische trainingstherapie. Afhankelijk van de mate van aanvullende verzekering wordt dit door uw zorgverzekeraar vergoed. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

Vergoedingen Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire geneeskunde wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. Het valt onder de ‘alternatieve geneeswijzen’. Check uw polisvoorwaarden of uw verzekeraar deze behandelingen vergoedt. Provitaal is aangesloten bij het Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG). Zorgverzekeraars stellen dit vaak als eis voor de vergoeding van een orthomoleculaire behandeling.