Medische trainingstherapie en fitness

Medische fitness

Bij Provitaal kunt u diverse vormen van medische fitness volgen. U kunt bij ons terecht voor medische trainingstherapie en fitness op zowel individueel als groepsniveau.

Medische trainingstherapie

Als vervolg op de één op één behandeling in de behandelkamer, kan het noodzakelijk zijn om in de oefenzaal nog aandacht te besteden aan bijvoorbeeld lenigheid, kracht en stabiliteit. Bijvoorbeeld wanneer u door pijn bepaalde lichaamsdelen een tijdlang niet hebt kunnen of durven gebruiken. In die gevallen is het zinvol om de functies terug te brengen tot het niveau van voor de klachten. Met medische trainingstherapie (MTT) wordt er aandacht besteed aan de behandeling van uw klachten. Medische trainingstherapie is revalidatietraining onder begeleiding van een fysiotherapeut. Sinds 1996 hebben wij ervaring met medische trainingstherapie als aanvulling op de traditionele fysiotherapie vanuit een goed toegeruste oefenzaal.

Groepslessen fitness

Ons aanbod in groepslessen is geschikt voor verschillende doelgroepen. Al onze groepslessen worden gegeven door geschoolde instructeurs. Voor zwangere vrouwen bieden wij bijvoorbeeld de cursus ZwangerFit aan. Als u wilt werken aan de versterking van uw rug, is het Core Power Program is een goede optie. Bekijk ons aanbod en het trainingsrooster en kijk welk fitness programma past bij uw wensen.