Over Gezondheidscentrum Provitaal

Vitaal worden en blijven

Gezondheidscentrum Provitaal is een multidisciplinair gezondheidscentrum gevestigd in Meeden. Vanuit dit centrum bieden wij kwalitatief onderscheidende behandelmethoden en therapieën aan ter bevordering van de vitaliteit van onze patiënten. Onze fysiotherapeuten, manueel therapeuten en andere behandelaars zijn goed opgeleid en staan voor u klaar om u te helpen uw doelen op het gebied van vitaliteit te realiseren.

Multidisciplinaire samenwerking

De patiënt staat bij ons centraal. Wij zorgen voor de beste behandelmethode voor uw klachten. In het kader van multidisciplinaire samenwerking overleggen wij daarom, indien gewenst, ook met andere gezondheidsdisciplines. Hoewel voor fysiotherapie meestal geen verwijzing meer nodig is, blijft de huisarts de spil in de eerste lijns gezondheidszorg. In het geval er voor uw behandeling aanvullende informatie noodzakelijk is neemt uw behandelend therapeut contact op met uw huisarts of specialist. Indien gewenst kunnen wij u adviseren en begeleiden ten aanzien van het consulteren van de podotherapeut, ergotherapeut, andere fysiotherapeutische specialisaties, mental coach, psycholoog, voedingsdeskundige of andere behandelaars.

Bekijk ons aanbod behandelmethoden en therapieën. Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0598-613172

Entree Provitaal