Trainingen en fitness

Gezond bewegen is ons vak. Vandaar dat u mag verwachten dat we adequaat kunnen inspelen op uw eventuele beperkingen en wensen ten aanzien van uw training. Of het nu gaat om Medische Trainingstherapie, onze specifieke doelgroeptrainingsprogramma’s of fitness, bij elk van deze activiteiten willen we graag efficiënt, verantwoord en vooral op een plezierige manier omgaan met uw kostbare tijd.

Moderne oefenruimtes

Wij beschikken over twee oefenruimtes. De kleine oefenzaal is geschikt voor individuele oefentherapie en oefeningen in kleine groepjes. Met behulp van klein oefenmateriaal is het mogelijk om bijvoorbeeld adequate stabiliteitstraining te geven. Daarmee wordt deze ruimte gebruikt als tussenstap van de één op één behandeling naar het trainen in de grote oefenzaal. Een andere gebruiksmogelijkheid is het geven van groepsgewijze oefeningen als onderdeel van bekkenfysiotherapie en bij ademtherapie. Ook is het voor zwangeren mogelijk om cursus ZwangerFit (zwangerschapsgymnastiek) te volgen.

In onze 80 m2 grote oefenzaal vindt u een uitgebalanceerde selectie krachttraining en cardio apparatuur. Natuurlijk zijn er afzonderlijke kleedkamers voor dames en heren, beide voorzien van een douche en wastafel.

Grote oefenruimte

Grote oefenzaal

Kleine oefenzaal

Voor Medische Trainingstherapie en Fitness wordt op specifieke tijden gebruik gemaakt van de oefenzaal. Bekijk ons trainingsrooster om te zien op welke cursussen wanneer worden aangeboden en op welke tijden u vrij kunt trainen.